Invitasjon til Aktiv Uke for familier sommeren 2016

FFM ønsker velkommen til Aktiv Uke for hele familien 11. – 18.juli 2016.
Den vil foregå på Musholm Bugt Feriesenter, som ligger idyllisk og landlig til på Sjælland I Danmark.  Påmeldingsfrist: 15.2.2016.

Stedet eies av Muskelsvindfonden, og er derfor godt tilrettelagt for muskelsyke. Det er blant annet elektriske senger, takløfter, tilrettelagte bad og mulighet for stellebenk i alle leilighetene. Personlige hjelpemidler må medbringes av de enkelte deltakerne. For mer info om stedet, se www.musholm.dk.

 

Program for uka

Programmet vil bestå av utflukter, foredrag, erfaringsutveksling og sosialt samvær. Det vil bli arrangert aktiviteter for barna og mye moro for hele familien. Mer informasjon vil bli lagt ut på FFM sin nettside fremover.

Fellesassistenter

Vi vil ha med mange fellesassistenter. Fellesassistntene er familieukas gode hjelpere, de er overalt for å gjøre uka til en god opplevelse for alle deltakerne. De som har behov for egen assistent vil få dekket reise og opphold for disse.

Kostnader

Egenandel er 2500,- pr voksne, og 1500,- pr barn.

Deltakerne får dekket 2 kr pr km I kjøregodtgjørelse til og fra Musholm Bugt. Hvis det er noen som ønsker å ta båt/fly/tog, så ta kontakt med Familieukekomiteen. Billetter som kjøpes uten avtale med komiteen vil ikke blir refundert.

Påmelding

Bindende påmelding innen 15. februar 2016. Bruk   følgende link:

http://goo.gl/forms/pCtOinBvmi

 

Spørsmål om uka?

Program for uken og mer info om reise/opphold sendes ut til deltakerne etter at påmeldingsfristen er gått ut. Hvis du har spørsmål angående Aktiv Uke-16, send oss en e-post til:  aktivuke16@ffm.no

 

Aktiv Uke-fondet

Vi ønsker at så mange som mulig skal ha muligheten til å delta på Aktiv Uke 2016. Derfor har vi opprettet et fond der det går an å søke om å få dekket hele eller deler av egenandelen.

Søknad sendes:  aktivukefondet@ffm.no

Opplysningene som sendes er taushetsbelagte, og det er kun leder av FFM og leder av Familieukekomiteen som har tilgang til opplysningene. Opplysningene som mottas vil bli slettet med en gang søknadene er besvart.

Vil du være fellesassistent på Aktiv Uke 2016?

Vi trenger mange kreative og sprudlende fellesassistenter til Aktiv Uke 2016. Assistentene går i turnus, og arbeidsoppgavene er varierte og artige: Holde hobbyverksted med barna, bli med på strandturer, assistere under utflukter og handleturer, arrangere spillkvelder, filmkvelder, assistere under grilling og annen matlaging med mere, rett og slett ha det gøy sammen med deltakerne!

Er du ansvarsbevisst, kreativ, selvstendig og liker å omgås mennesker i alle aldre, er dette noe for deg.

Send en e-post til aktivuke16@ffm.no der du forteller litt om deg selv, og hva du kan bidra med. Aldersgrense på fellesassistentene er 16 år (født i løpet av 2000).