Invitasjon til MG-seminar

FFM inviterer til halvdagsseminar om Myasthenia Gravis. Tidspunkt: Fredag den 18. desember 2015.  Sted: Thon Hotel Opera i Oslo (like ved Oslo sentralbanestasjon). Påmeldingsfrist: 1.desember

Vi har vært så heldige å få med oss professor Nils Erik Gilhus fra Haukeland Universitetssykehus. Det er få som kan så mye om Myastheina Gravis som Gilhus. Han kommer blant annet til å snakke om medisiner, vaksiner, hudkreft og graviditet med Myasthenia Gravis. Det blir også åpen diskusjonstid der det blir mulig å stille spørsmål. I tillegg kommer Øystin Hyni til å fortelle fra møte i det nordiske nettverket for Myasthenia Gravis-organisasjoner, NRMG.  

Halvdagsseminar

For at det skal være mulig å reise både frem og tilbake på en dag, for medlemmer fra distriktene har vi lagt opp til et halvdagsseminar. Vi begynner med en bedre lunsj, så de reisende får hentet seg inn før seminaret. Vi har også valgt å legge seminaret til en fredag, slik at det kan kombineres med en langhelg i Oslo for de som skulle ønske det. Det kan jo være en god anledning til å få gjort unna juleshoppingen, eller bare sosialisere med andre seminardeltakere.

 

Program: 

13.00 lunsj

14.00 Velkomst ved Tollef Ladehaug.

14.05 Øystein Hyni forteller om det nordiske MG-samarbeidet i NRMG

14.15 Professor Nils Erik Gilhus, Medisiner og vaksiner

14.45 Pause

15.00 Professor Nils Erik Gilhus, Graviditet, hudkreft og risikoen for å få flere nevromusklære sykdommer.

15.45 Pause

16.00 Åpen diskusjon

17.00 Avslutning

 

Seminaret har en egenandel på kr 300,-.  FFM kan bidra med inntil kr 500,- i reisepenger for medlemmer mot kvittering etter foreningens regler for reiseregning.

 

Påmelding pr e-post til ffm@ffm.no innen 1. desember.

 

Vi gleder oss til å se flest mulig av dere.