Høstkonsert 22. oktober 2015

Tekst: Gro Wold Kristiansen.

Med årene har vi laget noen tradisjoner i FFM i Buskerud – høstkonserten i oktober er en av dem.

Bildet: Jan Morten Helgestad

Når høsten kommer og kveldene blir mørkere – da tenner vi masse lys, senker skuldrene – og nyter Jan Morten Helgestads sang og musikk. Jan Morten besøkte oss for 4. gang på rad i år, og han leverer hver eneste gang. Han har et allsidig repertoar og spiller musikk for enhver smak. Vi fikk høre alt fra det dempede og vare til det litt mer rocka. Musikk kommuniserer – og er en kulturell formidlingsform som gir glede – og kanskje litt ro i sjela.

Etter halvannen times konsert serverte vi pizza og utvekslet erfaringer om smått og stort. Denne gangen var temaene bl.a. rehabiliteringsopphold på Beitostølen, Aktivitetshjelpemidler fra NAV og ”Grenseløs idrettsdag” som arrangeres i Drammenshallen i november.

Høstkonserten i 2015 ble arrangert med midler som vi fikk i minnegaver etter Fredrik Borgen Johansen.

Fredrik døde fra oss i august i fjor bare 40 år gammel. Han var et av våre mest aktive medlemmer, og høstkonsertene våre satte han spesielt stor pris på. Derfor føltes det veldig riktig å bruke minnegavene på denne konsertkvelden.

Hvil i fred Fredrik – du lever i hjertene våre.