Uførereformen – hva betyr den for meg?

FFM inviterer til likepersonsamling på skype om Uførereformen. Tidspunkt: 17. november kl 12:00 eller 1. desember kl 19:00
Likepersonsamlingen er åpen for alle som ønsker å delta. Påmeldingsfrist: 3.november 2015

FFM inviterer til likepersonsamling på skype om Uførereformen. Det vil bli en 45 min. innlending om endringene og hvilke konsekvenser det får for oss som er ufør. Etter foredraget vil det bli lagt opp til gruppediskusjon.Likepersonsamlingen er åpen for alle som ønsker å delta.Vi vil forsøke å organisere det slik at de som er fra samme fylke kan ha  gruppediskusjon «off line». Hvis det er få eller bare en fra et fylke, tar vi gruppediskusjonen på skype.

Meld dere på her:  https://docs.google.com/forms/d/1NwepbowC03T7F1gkhrLsklFlpIt5pwZPO3xSwNXeM7I/viewform

Påmeldingsfrist:  tirsdag 3. november.