Bare pisspreik – om å late vannet

Dette var overskriften når representanter for FFM i Troms og Finnmark inviterte medlemmene til samling søndag 7. juni 2015 på Radisson Blue Hotell. På agendaen denne dagen sto også  gjenreising av FFM i Troms og Finnmark. Alle var enige om at det er ønskelig å få til et nytt fylkesstyre, og første steget ble opprettelse av egen Facebook side.

Bare pisspreik

Tone I.Torp holdt et lærerikt og spennende Piss-preik kurs.

Bare Pisspreik handler nettopp om det helt intime som å late vannet, helst alene og helst i en do, men det er ikke alle som klarer eller kan det, det handler om situasjoner der hjelpemidler må tas i bruk, særskilt på reiser, så hvorfor la være å reise når hjelpemidlene og lysten på en langtur finnes.

Tips og videoer om å late vannet

Første steg på veien mot opprettelse av nytt styre i FFM i Troms og Finnmark

Fylkeslaget har nå fått egen Facebook side som administreres av Alina Fismen Bjerkli og Annie Aune.

Facebook siden skal bidra til å spre informasjon fra/om FFM i Troms og Finnmark blant muskelsyke, venner av muskelsyke og sympatisører. På denne måten håper de å nå ut med info til flere muskelsyke i fylket, slik at flere tar kontakt.

https://www.facebook.com/FFMTromsogFinnmark?fref=ts