Aktiviteter forsommer og høst 2015

Vi har store planer i foreningen vår denne forsommeren og høsten.

Lørdag 13. Juni vil vi i FFM i M&R innby til grilltreff på Tueneset i Ålesund. Kl. 14.-. Vi har bestilt plass i en GAPAHUK, i tilfellet dårlig vær. Så håper vi at mange kan bli frista til å komme en tur denne dagen og at vi kan få ei koselig stund. Tueneset er en populær plass og alt er godt tilrettelagt. Kan også nevne at det ligger i nærheten av Atlanterhavsparken.

Litt senere i juni er det ei gruppe ungdom som reiser til Voss på eXstremsportsveko! Nærmere bestemt fra 21. -28. juni.

28. – 30. august planlegg vi familiehelg i Vanylven. Lørdagen blir det en tur på opplevelsesgarden, Hakallegarden, Overnatting på Jetmund Gjesteheim på Åheim. Søndag foreslår jeg en tur på Perodittplassen der en kan lete etter edelstenen Peroditt. Kanskje noen har sett barnetv serien der Marit og dyra ble sendt? Den gikk på NRK TvSuper for ei stund siden.
Det var fra Hakallegarden. Jeg garanterer at ei slik helg vil bli en opplevelse for liten og stor! Det er god tilgjengelighet både på Hakallegarden og på Gjesteheimen. Blir det dårlig vær, blir det kjekke inneaktiviteter.

18. – 20. september blir det ei helg i Moldeområdet. Vi har ikke bestemt oss for overnattingssted ennå. Da får vi besøk av lederen i FFM, Tone Torp. Tema for helga blir “Bare pisspreik” en måte å late vannet på. For oss muskelsyke kan dette by på utfordringer.
Samtidig vil vi markere 25 – årsjubileum for vår fylkesforening.

I månedskiftet november/desember blir det, som vanlig, en juletallerken, men der har vi ikke bestemt hverken tid eller sted ennå. Noen som har et forslag? Innvitasjon til disse samlingene vil komme etter hvert.

Dersom noe av dette kan være av interesse så kryss av i kalenderen allerede nå.

Viss du søker på Hakallegarden, kan du finne mer informasjon om stedet. Likeledes viss du søker på Regionavisa kan du lese litt om Jetmund Gjestegard på s. 38.

Spørsmål? Ta kontakt så skal jeg svare så godt jeg kan.

Hilsen

Bjarthild Slagnes, styreleder FFM Møre og Romsdal

Tlf. 991 26 115, e-post: bjarthild@gmail.com