Tur til Voss på Ekstremsportveko 21.-28. juni 2015

Styret her i fylket i Møre og Romsdal en stund nå prøvd å arrangere en tur til Voss på Ekstremsportveko 21.-28. juni. Nå har vi kommer så langt at vi har booket hotell og startet planleggingen av dette. Jeg har planer om å reise dit, og håper på å få med meg noen til? 

Her kommer litt info rundt dette: 

Vi har nå satt egenandelen til 0 kroner, så dette vil ikke koste noe. Man må dog kjøpe sin egen mat, ellers skal det ikke være noen andre utgifter på dette. Man må kjøre egne biler, og de som kan samkjøre bør gjøre det. Fra Ålesund tar det ca 5-6 timer med kjøring. 

De som er muskelsyke må skaffe en legeerklæring på hva som er greit og ikke greit å være med på av aktiviteter. Disse aktivitetene kan være aktuelle: 
– Voss vind
– Fallskjermhopping (tandem)
– Kano
– Rafting
– Parasailing
– Festival

Om man vil være med bare å se på, er det også lov ?

 

For å melde seg på kan dere ta kontakt med enten meg (linenordal22@gmail.com) eller Bjarthild Slagnes (bjarthild@gmail.com). Vi kan også kontaktes på facebook. Vi har et begrenset antall plasser, så håper at de som vil være med på dette er raske med påmelding!

Jeg håper på å høre fra dere! 

Mvh Line Nordal