Anette Møller Løpet – Vinterspranget 2014

Den første lørdagen i november går startskuddet for "Anette Møller Løpet – Vinterspranget 2014" i Moskenes (Lofoten). FFM takker for at Arrangementet gir veldedig støtte til Foreningen for muskelsyke.

Om du har lyst å gi en krone eller ti, en grønn lapp på femti, eller 200 november-blå, eller rett og slett bare testamentere hele din formue (…). Nå skal vi pokkern ta oss bygge muskler!! Vi har derfor en egen kronerullingsboks ved oppstart og nummerregistrering hvor vi kan legge inn en slant til FFM eller Forskningsfondet, skriver arrangementskomiteen på arrangementets facebookside: https://www.facebook.com/pages/Vinterspranget-Anette-M%C3%B8ller-L%C3%B8pet/416409255148576?fref=ts

FFMs leder Tone I. Torp synes det er flott at kronene ruller inn til arbeidet for personer med Duchenne, andre med nevromuskulære sykdommer og deres pårørende 

 – FFM vil satse på arrangement på verdensdagen for Duchenne 7. September neste år, sier hun.

Forskningsfondet støtter prosjekt til nytte for personer med denne diagnosen og andre sjeldne nevromuskulære sykdommer. Konto: 1600.47.91197

Kontonummer til FFM: 7874.06.26255.