Sommerfesten til FFM, Oslo og Akershus

En fantastisk dag på Losby besøksgård

Sommerfesten skulle holdes 15/6-2014 kl 13.00 og utover på Losby besøksgård.

Det var påmelding via side på nettet.

Anette hadde ringt og "bestilt" grill på forhånd.  Losby besøksgård hadde da holdt av hagen ved det røde huset til oss. Der er det to store picknickbord.

Arrangementet ble ledet av Cathrine og Karianne. Vi skulle kjøpe inn sennep, ketchup og is til alle barna.

 

Losby besøksgård

Besøksgården er et selvstendig driftsområde under avdelingen Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA) som legger til rette for gode opplevelser med gårdsdyr og natur

Hele året er det åpen gård og åpen gårdskafé (stengt på mandag)

Besøksgården har egen hjemmeside med adresse www.losbybesøksgård.no .

__________________________________________________________________________________

15.juni 2014

Vi var utrolig heldige med været. Strålende sol og lett bris, noe som var med på å holde myggen borte.

Arrangementet var planlagt fra kl 13 og utover. Neste gang bør vi begynne senest kl 12.  Begrunnelse: Besøksgården var kun åpen til kl 15, så etter det var det ikke mulig å kjøpe kaffe i kafeen og å gå på do etter kl 15.  Hesteridning var også kun åpent fra kl 12-14. (kun kontant betaling  40,-)

Vi startet dagen med å hilse på geiter, høner og en fantastisk fin påfugl. Noen av ungene fikk også tatt seg en liten ridetur.  (Det var også mulig å gå inn på gården og se flere dyr (40,- per person, betales i kassen med kort/kontant), dette rakk vi ikke, da vi måtte tilbake til grillene for å lage litt god medbrakt mat)   En stor tønnegrill var greit for ca 20 stk.   (Vi fikk beskjed om at grillen ville være klar ca 15 min etter den ble tent på, vi bør regne 30 min neste gang.)

Vi koste oss med mye god bedbrakt mat. Vi hadde også med oss endel uteleker. Det er kjekt å ha en annen gang også, selv om lite av dette ble brukt denne gangen. Barna lekte godt sammen og noen var også over middels interessert i hundene vi hadde med oss ?

Rett før kiosken stengte fikk vi kjøpt is til alle barna.  (vi  voksene kjøpte is til oss selv ?   )    Barna lekte videre og vi voksne slappet av og koste oss i solen med medbrakt brownies frem til kl 16.

Dette var et vellykket arrangement uten mye å organisere.

  

Vi kan gjerne ha et lite lotteri neste gang. Da kan inntektene av salget gå til is til alle deltakerne, inngang til fjøset osv…