Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke

NHF med nytt hefte om boligtilpasning

Lurer du på hvordan du kan tilpasse boligen din for å forsere trapper og terskler, smale dører, trang plass eller dårlig planløsning? Da bør du lese Norges Handikapforbund nye hefte: Tilgjengelige boliger.

Unge og voksne med funksjonsnedsettelser har få valgmuligheter i boligmarkedet. Det samme gjelder familier med funksjonshemmede barn. De boligene som finnes på markedet er heller ikke tilrettelagt for å bli gammel i. Vanlige hindringer er trapper ute og inne, terskler, smale dører, liten plass i entreen, trangt bad eller en lite praktisk planløsning.

Det nye heftet: Tilgjengelige boliger – tilpasning av eksisterende boliger er en veileder som gir råd om hvordan eksisterende boliger kan tilpasses. Rådene tar utgangspunkt i hvilke løsninger som gjør en bolig tilgjengelig for bevegelseshemmede, men er like praktiske for alle. Du kan lese om boligrådgivning, finner eksempler på løsninger og får en oversikt over finansieringsmuligheter. Heftet vil være like nyttig uansett om du er opptatt av å gjøre din egen bolig tilgjengelig eller om du skal gi andre råd og veiledning om boligtilpasning.

Heftet kan bestilles eller lastes ned her: www.nhf.no

Del
Click to listen highlighted text!