Ny medarbeider ved FFM kontoret

Tollef Ladehaug tiltrådte i dag (25.08.2014) stillingen som Prosjekt- og organisasjonsrådgiver

Jeg heter Tollef Ladehaug, og er ny organisasjonsrådgiver i FFM. Jeg skal jobbe med prosjekt, administrasjon, likepersonsarbeid og brukermedvirkning. Først og fremst skal jeg arbeide for og med dere som er foreningen. Det er nok det jeg gleder meg mest til. Å bli kjent med og kunne bidra for dere.

Utdannelsesmessig har jeg et hovedfag i administrasjon og organisasjonsvitenskap og et storfag i jus. Jeg er en sånn fyr som alltid har noen frivillige tillitsverv ved siden av, i tillegg til at jeg har et tiårs erfaring som ansatt i grenselandet ut mot frivillige. Jeg identifiserer meg med frivillige, og har stor respekt for folk som gjør en innsats for andre enn seg selv. I tillegg kjenner jeg litt til muskelsykdommer fra før. Bestefaren min døde av ALS, og jeg har flere venner som har vært og er aktive i foreningen. Jeg er en fyr som arbeider best når jeg føler at jeg arbeider med noe som betyr noe. Akkurat det føler jeg meg trygg på at jeg får anledning til i denne jobben.

Om dere vil bli litt kjent med meg, så er jeg en diger skjeggete fyr på 43 år. Jeg bor på Bjølsen med pen kone og katt. Jeg er altfor opptatt av mat og matlaging, og jeg lever og ånder for musikk. Det siste har gitt seg utslag i plateutgivelser og konserter med egne band, i tillegg til at jeg har arrangert hundrevis av konserter med andre band, skrevet om musikk, laget radioprogrammer om musikk, vært dj og så videre. De siste årene har jeg brukt mye tid på å brygge øl. Når matlaging og ølbrygging utgjør to av hovedinteressene mine, så er det kanskje ikke så rart at jeg er en diger fyr. 

Det blir mye å sette seg inn i, og mange mennesker å bli kjent med. Jeg gleder meg til begge deler. Etterhvert håper jeg at jeg også kan hjelpe til å finne og starte opp nye prosjekter dere ønsker dere, eller ikke enda vet at dere ønsker dere. 

Med vennlig hilsen

Tollef Ladehaug
Tlf 411 907 02
Epost:  tollef.ladehaug@ffm.no