Aktiv uke 2014

FFM ønsker velkommen til Aktiv Uke for hele familien, 12. – 19. juli 2014. Dette vil foregå på Musholm Bugt Feriesenter, som ligger idyllisk og landlig til på øya Sjælland i Danmark. Påmeldingsfrist: 15.februar 2014

Vi ønsker velkommen til Aktiv Uke for hele familien, 12. – 19. juli 2014. Dette vil foregå på Musholm Bugt Feriesenter, som ligger idyllisk og landlig til på øya Sjælland i Danmark. Stedet eies av Muskelsvindfonden, og er derfor godt tilrettelagt for muskelsyke. Det er blant annet elektriske senger, takløfter, tilrettelagte bad og mulighet for stellebenk i alle leilighetene. Personlige hjelpemidler må medbringes av de enkelte deltagerne. For mer info om stedet, se www.musholm.dk.

Programmet vil bestå av både utflukter, foredrag, erfaringsutveksling og sosialt samvær. Det vil bli arrangert aktiviteter for barna og mye moro for hele familien. Mer informasjon vil bli lagt ut på FFM sin nettside fremover.

Vi vil ha med mange fellesassistenter. Fellesassistentene er familieukas gode hjelpere, de er overalt for å gjøre uka til en god opplevelse for alle deltakerne. De som har behov for egen assistent vil få dekket reise og opphold for disse.

Bindende påmelding innen 15. februar 2014. Bruk følgende link: http://goo.gl/pyQ7GZ
Får du problemer med nettskjemaet så gi oss beskjed!

Egenandel er 2500 kroner per voksne, og 1500 per barn.
Deltakerne får dekket 2 kr per km i kjøregodtgjørelse til og fra Musholm Bugt. Hvis det er noen som ønsker å ta båt/fly/tog så ta kontakt med Familieukekomiteen. Billetter som kjøpes uten avtale med komiteen vil ikke bli refundert.

Program for uken og mer info om reise/opphold sendes ut til deltakerne etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Hvis du har spørsmål angående Aktiv Familieuke-14, send oss en e-post til: aktivuke2014@ffm.no

 

Håper vi sees i Danmark til sommeren!
Hilsen Laila B, Eivind, Lise, Laila S, Annie og Guro

Aktiv Ukefondet

Vi ønsker at så mange som mulig skal ha muligheten til å delta på Aktiv Familieuke-14. Derfor har vi opprettet et fond der det går an å søke om å få dekket hele eller deler av egenandelen. Søknad sendes til aktivukefondet@ffm.no

Opplysningene som sendes er taushetsbelagte, og det er kun leder av FFM og leder av Familieukekomiteen som har tilgang til opplysningene. Opplysningene som mottas vil bli slettet med en gang søknadene er besvart. 

Vil du være fellesassistent på Aktiv Familieuke-14?

Vi trenger mange kreative og sprudlende fellesassistenter til Aktiv uke 2014. Assistentene går inn i en turnus, og arbeidsoppgavene er varierte og artige. Holde hobbyverksted med barna, bli med på strandturer, assistere under utflukter, handleturer, arrangere spillkvelder, filmkvelder, assistere under grilling og annen matlaging med mere, ja rett og slett ha det gøy sammen med deltakerne!

Er du ansvarsbevisst, kreativ, selvstendig, og liker å omgås mennesker i alle aldre er dette noe for deg. Send en e-post til aktivuke2014@ffm.no der du forteller litt om deg selv, og hva du kan bidra med. Aldersgrense på fellesassistentene er 16 år (født i løpet av 1998).