Innkalling til årsmøte 2013

Det innkalles herved til Foreningen For Muskelsykes Ungdom sitt årsmøte 2013. Dette vil bli avholdt på Scandic Hotel Oslo Airport, Gardermoen, lørdag den 9. november 2013 kl. 17.00. Vedlagt finnes dagsorden.

Dersom du har saker du ønsker å legge frem på årsmøtet 2013, må disse være styret i hende senest 6 uker før årsmøtet avholdes. Samme helg arrangerer vi også kurset Ung og muskelsyk i arbeidslivet. Kurset er rettet mest mot deg som er ung og muskelsyk og som enten ønsker deg ut i arbeidslivet eller er der allerede. Programmet er ikke spikret ennå, men vi har invitert FFO til å snakke om overgangen fra utdanning til arbeid. I tillegg vil vi gjerne høre fra NAV om hva som finnes av forskjellige støtteordninger for funksjonshemmede som ønsker seg ut i arbeidslivet. Vi ønsker også å lære mer om gründermuligheter og det å starte egen bedrift. Og ikke minst høre fra en muskelsyk selv om hvordan veien ut i arbeidslivet har vært. Det vil bli tatt pauser etter behov.

Det blir masse tid til å bli kjent med nye folk denne helgen, som tidligere, det blir god mat i hotellets restaurant, mye moro og forhåpentligvis god stemning.

Påmeldingsfrist for kurset er 24. oktober, og du melder deg på her: http://goo.gl/LsQzPj

Med vennlig hilsen

Styret i FFM

Dagsorden årsmøte FFMU 2013.pdf 0 B