TV 2 overtar «Ingen Grenser»

Det er ikke bare kanalen som blir ny når det tredje sesongen skal på skjermen. Sommeren 2013 skal Odd-Bjørn Hjelmeset ut på ekspedisjon et sted i Norge.

I «Ingen grenser» har vi sett Lars Monsen lede mennesker med funksjonsnedsettelse gjennom en krevende tur i det norske landskapet. Publikumssuksessen har gått to sesonger på NRK – nå overtar TV 2 stafettpinnen.

– Jeg er kjempeglad. Dette er et av de sterkeste TV-formatene vi har sett på veldig mange år. Så jeg synes at dette er en jubeldag, sier Ida Kalheim, programredaktør i TV 2.

Hjelmeset ny ekspedisjonsleder

Det er ikke bare kanalen som blir ny når det tredje sesongen skal på skjermen. Tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset overtar også som ekspedisjonsleder etter Lars Monsen.

– Lars har gjort en eventyrlig jobb. Han er utrolig flink og tar med gjengen på ekspedisjon og leder dem fram. Her har jeg noe å hige etter.

Hjelmeset innrømmer at han også er en av dem som har latt seg rive med av de to første sesongene.

– Jeg håper at vi kan bidra til at det blir minst like bra som det var før, sier han.

Vil gjøre det på TV 2-måten

TV 2 er på sin side helt trygge i valget på ny ekspedisjonsleder.

– Vi har valgt Odd-Bjørn Hjelmeset fordi vi mener han er en profil som passer programmet på TV 2. Han fyller godt ut flere av kanalens kjerneverdier. Han er sjarmerende, engasjerende og ikke minst har han masse glimt i øyet. I tillegg kan Odd-Bjørn mye om lagarbeid, noe som er viktig for å motivere den gjengen som blir med. Vi tror han kommer til å bringe noe helt annet til programmet enn det Lars Monsen har gjort. Det hører NRK til og nå har vi valgt å gjøre det på vår måte, forklarer Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør i TV 2.

TV 2 søker deltakere til ny sesong