Julesamling 2. desember 2012

66 FFM`ere deltok på årets julesamling på Lampeland hotell.

Sola gnistret over et vakkert vinterlandskap – og 14 blå grader bet godt i kinnene – da vi møttes til julesamling i år. Vi møttes som vanlig i “vår egen sal” på et lunt og trivelig hotell. Maten var akkurat like god og rikholdig som den pleier å være, en trio bestående av Halldis Kirkeng, Terje Gulliksen og Roar Berget underholdt med sang og musikk, det var spørrekonkurranser og leker, marsipankake og kaffe – og store og små trivdes utmerket i hverandres selskap. Julesamlingene våre er tradisjonelle, vi forsøker å endre litt på underholdningsinnslagene fra år til år, ellers er opplegget stort sett det samme hvert eneste år. Det er viktig å ta vare på hyggelige tradisjoner, og vi ser ingen grunn til å endre for mye på noe som svært mange setter stor pris på.

Dyktige artister med lokal tilhørighet gledet oss i år med nydelig sang og musikk. Vi fikk en varm og god og nær musikkopplevelse –  det var godt å senke skuldrene og finne litt ro i en travel adventstid.

Vi ønsker alle våre medlemmer med familier en god og fredfull jul –  og vi ønsker alle hjertelig velkommen til arrangementene våre også i 2013. Informasjon vil komme etterhvert.

Bilde øverst: Johanna 3 år og Herman 2 år. Det var stas med Nissen, men det var tryggest å ha ham litt på avstand ?

Bilde nr. 1: Terje Gulliksen, Halldis Kirkeng og Roar Berget. Dyktige artister

Bilde nr. 2: Tittei!

Bilde nr. 3: Bordets gleder