Tenerife 2012

For sjette året på rad reiste FFM i Buskerud til Tenerife i oktober/november.

Den første kvelden møttes vi til fellesmiddag utendørs og vi nøt både maten, selskapet og alle de behagelige plussgradene. Vi hadde fått meldinger hjemmefra om at snøen lavet ned i Buskerud, og dermed syntes vi at vi hadde det ekstra fortreffelig der vi satt og koste oss i det lune fløyelsmørke på Tenerife.

Dagen etter kom regnet. Det øste ned i bøtter og spann, og de voldsomme regnbygene og gråværet fortsatte jevnt og trutt hele resten av uka. Temperaturen var det ikke noe å si på, det var varmt og godt, men klamt og vått ble det så absolutt. De som bodde i leilighet med markterasse fikk det litt ekstra vått, men de drukna heldigvis ikke ?

Tilbakemeldingene fra dem som bare hadde denne ene uka på Tenerife var at de koste seg likevel. Klimaet gjorde godt for både kropp og sjel, og sandaler og t-trøye utendørs i november er ikke å forakte, selv om regnskurene ble mange.

Noen hadde bestilt en ekstra ferieuke, og denne uka var det strålende sommervær det meste av tiden.

Flyreisa til Tenerife er både lang og besværlig, men de fleste var skjønt enige om at turen var verdt det. Å vente i to timer på rullestoler og kofferter etter 6 timers flytur er en prøvelse som kan ta piffen fra noen og enhver. Men verken regnvær eller besværlige flyreiser kan forhindre at mange allerede ser frem til ny tur om ett år. Hvis årsmøtet 2013 godkjenner styrets planer blir det også neste år tilskudd til sydentur for Buskeruds medlemmer.

Facebook
Twitter
LinkedIn