24. og 25. oktober kl. 10.00 – 17.00 arrangeres årets store hjelpemiddelmesse i Ekeberghallen i Oslo

Arrangør er Norges Handikapforbund Oslo / Øst.  Messen er gratis med fri parkering (rimelig godt med p-plasser) og er åpen for alle.

Årets messe består av rundt 50 utstillere med hjelpemidler for bevegelse – syn – hørsel – barn / voksne – kognitive hjelpemidler m.v.  I år settes i tillegg særskilt fokus på tilpasset bil for funksjonshemmede (eget biltorg), en liten leilighet med omgivelseskontroll (kunne bo lengre hjemme) og særskilt fokus på utendørs aktiviteter / friluftsliv.  I tillegg kommer NAV – handikapidretten og NHF med egen stand.

 

I tillegg til selve utstillingen søker vi gjennom ulike innslag og temaer fra vårt aktivitetstorg, scenen – vårt lille «showrom» å sette dagsorden – vise nyheter og ellers formidle kunnskap for øvrig.

 

I tilknytning til messen er Ekeberg Cafe åpent slik at man kan kjøpe seg en matbit (varmt eller kaldt).  Dette sammen med fine parkeringsforhold og generell god tilrettelegging gjør at vi kan love våre besøkende noen fine timer på årets utstilling.  Velkommen!

Vennlig hilsen

Sverre Bergenholdt

Regionkontorleder
22 02 14 27 / 917 61 535