El-innebandy

Har du et barn eller ungdom i huset som liker fart og spenning? Helst litt mer enn den farten man kan oppdrive fra en elektrisk rullestol. Da kan kanskje EL- innebandy være et spennende valg som fritidsaktivitet. Hvordan forklare hva det er?

Hvis du som liten fikk mulighet til å gå på tivoli, var sjansen stor for at det fantes radiostyrte biler der. Når man kjørte disse bilene var det nok meningen at man skulle kjøre rundt og rundt til tiden var ute. Men det var nok mange som ble fristet til å dunke og kræsje borti nabobilen.

Sammenligningen er ikke tatt helt ut i løse luften. Det som utspiller seg i Åsenhallen i Sola kommune, i regi av Sola innebandyklubb en onsdag i september, er en blanding av individuelle kjøreferdigheter og gryende lagspill instruert av treneren. Den som er vant til å bruke joystick på rullestolen, har nok absolutt et fortrinn her. Så her gjelder det om å være rask og få tak ballen. Det handler jo til syvende og sist om å få ballen i mål. Og foreldre på sidelinjen er som publikum flest. Med engasjerte tilrop på avkommets bevegelser. Denne kvelden var det blant annet tre muskelsyke tenåringer engasjert i spillet. De blir helt sikkert fornøyd om det dukker opp flere.

Mer informasjon om treningstid, anskaffelse av stol og lignende finnes på .