Invitasjon til ungdomskurs 26.-28. oktober 2012 på Park Inn, Gardermoen

Nå i høst skal vi ha ei helg der ungdommer i FFM skal lære seg om muskelsykdommer, og fokuset er på positivitet og livsglede. Til tross for mange ulike diagnoser, er fellestrekket at det går helt fint an å leve meningsfulle liv selv om man er muskelsyk. Dette er ei helg for deg som ønsker å være en ung ambassadør for Foreningen for Muskelsyke.

I 2011 laget Foreningen for Muskelsyke 6 ulike diagnosevideoportretter i informasjonsprosjektet ”Hva Skjer’a?”, et prosjekt der målet er å spre informasjon om nevromuskulære sykdommer blant barn og unge.

Nå i høst skal vi ha ei helg der ungdommer i FFM skal lære seg om muskelsykdommer, og fokuset er på positivitet og livsglede. Til tross for mange ulike diagnoser, er fellestrekket at det går helt fint an å leve meningsfulle liv selv om man er muskelsyk.

Helga 26.-28. oktober møtes vi til ei lærerik og hyggelig helg på et hotell på Gardermoen. Vi ser på diagnosevideoene, og snakker sammen, deler egne erfaringer og lærer av hverandre. Det kan til tider være tøft å leve med en diagnose, men sammen finner vi teknikker vi kan bruke for å fokusere på det gode i livet.

 Coach Maria Bjerge er med oss hele helgen. Hun skal holde foredrag om kommunikasjon, taleteknikker og om å holde foredrag for en forsamling. I tillegg skal hun snakke om hva kan vi gjøre for å få bedre selvtillit, hvordan kan vi utvikle oss selv så vi når målene våre?

Dette er ei helg for deg som ønsker å være en ung ambassadør for Foreningen for Muskelsyke. Vi ønsker å gi ungdommer opplæring i å fortelle helse- og fagpersonell hvordan det er å leve med en muskelsykdom.

Det er viktig å vise at man ikke bare er en alvorlig diagnose, vi er mennesker som lever våre liv, og som faktisk har det ganske bra! Kurset er gratis, og det er mulig å ha med assistent hvis en trenger det. Hotellet vi skal bo på er Park Inn, det ligger rett ved Gardermoen flyplass.

Skulle noen ha spørsmål send en e-post til  Prosjektleder Guro Skjetne: gskjetne@hotmail.com
Påmeldingsfrist er fredag 12. oktober.

De 6 ulike diagnoseportrettene i prosjektet finner du her: https://ffm.no/VIDEOER

Påmelding til «Hva skjer’a?» 26.-28. oktober 2012 på Park Inn, Gardermoen