Grilling på Fureneset Aktivitetessenter 8/9-12

Å grille ute i september på Vestlandet kan være en utfordring i seg selv. Men når man får muligheten til å grille under tak, blir det nesten varmt. Så når det regner som verst kan vi bli sittende tørre.                                                                

Derfor ble Furuneset Aktivitetssenter med grillhytte og tilrettelagte omgivelser invadert av en gjeng som kom fra Haugesund i nord til Bryne i sør. Lørdag 8.september kom 17 store og små og en hund, for å bli kjent med eller for å møte kjente. Her var det mulighet for å bruke båt(motoren virket ikke) og kano. Alle som ønsket det fikk en tur på vannet med kanoen.

Slik gikk ettermiddagen med mye godt på grillen, unger som vekslet mellom ute og innelek og litt voksenprat innimellom. Etter noen timer kjørte vi fornøyde hjem for å fortsette lørdagskvelden der. 

Skrevet av Eli Eikje

Facebook
Twitter
LinkedIn