Invitasjon til medlemmer i FFM

Evald Krog, formann i den danske Muskelsvindfonden holder foredrag søndag 23. september kl 09.30 – kl 14.30 på FFMs Gründerkurs på Park Inn på Gardermoen. Han vil snakke om hvordan de har greid å bygge opp en forening som har 60 ansatte og som omsetter for millionbeløp.

Likemannsutvalget i FFM arrangerer Gründerkurs på Park Inn på Gardermoen den 20-23. september.

I den anledning har vi invitert Evald Krog, formann i den danske Muskelsvindfonden til å holde et foredrag søndag 23. september. Han vil snakke om hvordan Muskelsvindfonden ble startet opp, utfordringer, erfaringer, utvikling og rett og slett hvordan de har greid å bygge opp ei forening som har 60 ansatte og som omsetter for millionbeløp!

Vi håper foredraget vil være med på å inspirere våre medlemmer, og ønsker at flere enn kursdeltakerne skal få være med på dette. Derfor inviterer vi medlemmene i FFM til å delta på foredraget med Evald Krog som begynner kl 09.30 og slutter kl 14.30. Det blir servert påsmurte rundstykker til lunsj. Reisekostnader og eventuelle andre oppholdsutgifter må dekkes av den enkelte. 

Det er begrensede plasser, så vi opererer etter ”først til mølla”-prinsippet.

Påmelding sendes til likemannsutvalget@ffm.no.