Årets høstkurs er spikret

Som tidligere annonsert i Muskelnytt, samt i e-postutsending, postutsending OG på Facebook-gruppa vår, så vil FFMUs kombinerte årsmøte og høstkurs finne sted på Park Inn, Gardermoen fra fredag 19. oktober kl 17 til søndag 21. oktober. Foruten årsmøtets faste agenda kan vi by på kurset Livsglede – utfordringer i en annerledes hverdag.

Programmet for kurset begynner med foredrag og gruppeoppgaver med Cecilie Thommessen, FFMUs egen psykolog ? Metoden «mindfullness» vil bli benyttet. Deretter vil Art of Living veilede oss gjennom pusteteknikker og enkle øvelser. Line Langaard Solberg er coach med 3-årig utdanning innen NLP og vil fokusere på bevisstgjøring i forhold til hvilke verdier og ressurser man allerede har. Inni mellom alt dette vil vi avholde årsmøtet 2012. Det vil bli tatt pauser etter behov.
Det blir masse tid til å bli kjent med nye folk denne helgen, det blir god mat i hotellets restaurant, mye moro og forhåpentligvis god stemning.  Vi satser også på QUIZ-kveld, så alle bør øve på allmennkunnskapene sine frem til vi møtes:-)
Påmeldingsfrist er 5. september, og du melder deg på her: http://goo.gl/TU76x

Kontakt ffmu@ffm.no om du lurer på noe.

Facebook
Twitter
LinkedIn