Frivillighet Norge – høstens aktiviteter og kurs

Frivillighet Norge arrangerer kurs innen organisasjonsarbeid.

Eksempler på kurs:

19. september

  • Økonomi – regnskap og budsjett – Dette kurset er nyttig for alle som skal styre prosjekter, økonomi eller lede styrer i frivillige organisasjoner, eller ønsker å lære mer om økonomistyring i frivillige organisasjoner.Kurset er gratis og åpent for alle. Det blir servert pizza ved kursstart. Begrenset antall plasser.

10. oktober

  • Søknad og rapportering – Kurset gir en innføring i prosjektarbeid med viktig tema som søknad, ledelse, målstyring, evaluering og rapport. Det vil bli gitt tips, eksempler og jobbet med metodeverktøy som du og din organisasjon kan bruke videre i deres søknad og rapporteringsarbeid. Kurset er gratis og åpent for alle. Det blir servert pizza ved kursstart. Begrenset antall plasser.

17. oktober

  • Organisasjonsarbeid – Kurset er tilrettelagt personer eller grupper som har lyst til å starte en ny organisasjon, eller nylig her fått styreverv og ønsker å ha generell informasjon om organisasjonsarbeid. Kurset er gratis og åpent for alle. Det blir servert pizza ved kursstart. Begrenset antall plasser.

Mer informasjon om kursene, kontaktpersoner, påmelding her: www.frivillighetnorge.no