Tegnekonkurranse!

Likemannsutvalget i FFM utlyser herved en nasjonal tegnekonkurranse!

Vi trenger gaver til foredragsholderne våre når vi holder kurs, og har derfor bestemt oss for at vi skal trykke opp krus med likemannstegninger.  Men vi i likemannsutvalget er ikke særlig flinke til å tegne…

Vi ønsker derfor å lage en konkurranse der barn, ungdom eller voksne tegner en likemannssituasjon. Likemannsarbeidet går ut på å snakke sammen og dele erfaringer. Men det behøver ikke å være en kjedelig situasjon dette foregår i, en likemannssamtale kan likeså godt foregå på et juleverksted, i bassenget, i skibakken eller på kino. For eksempel. Eller kanskje du har lyst til å tegne en likemann? Hvordan ser egentlig en likemann ut? Det er bare å sette fantasien i sving og tegn så det koster etter!

For å velge ut vinneren har vi satt sammen en fantastisk fin og rettferdig jury. Den består av likemannsutvalget, Line på kontoret, en representant fra FFMU og Viggo Gangstad. Vinneren får tegninga si på alle kopper likemannsutvalget trykker opp, hederlig omtale i Muskelnytt, og så klart en egen kopp til odel og eie.

Tegningen kan scannes og sendes til likemannsutvalget@ffm.no eller sendes per post til Foreningen for Muskelsyke, Smedsvingen 4 b, 1395 Hvalstad. Merk e-post eller brev med ”Tegnekonkurranse”. Husk og legg ved navn, alder og adresse når du sender inn!

Frist for innsending av tegninger er 10. august!

Vi gleder oss til å få inn mange flotte bidrag. Og kanskje vi til og med får et helt nytt syn på hva likemannsarbeid egentlig er? 

Hilsen fra Likemannsutvalget i FFM.