Sommerens begivenhet – FFM arrangerer også i år familieleir for familier der enten barn (0-18år) eller foreldre er muskelsyke.

Vil dere bli kjent med andre i litt samme livssituasjon som dere selv? Vil dere prøve hvordan det er å reise til nye steder? Vil dere ha en opplevelse dere neppe vil glemme? Svarer dere JA på disse spørsmålene, er det kun en ting å gjøre. Meld dere på!!

Tid: 7.-14. juli 2012
Sted: MUSHOLM BUGT FERIECENTER i Danmark
Musholm Bugt Feriesenter ligger 1 times biltur fra København, ved sjøen og er stedet der mennesker med funksjonsnedsettelser blir møtt med muligheter. Alle feriehusene er fullt tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er ingen overflødige dørstokker og husene er utstyrt med alt nødvendig utstyr. Husene er i forskjellige størrelser. Familiene vil selv kjøpe inn mat til måltidene, men vi håper å kunne få til minst et fellesmåltid.

Hva vil vi så gjøre i Danmark?
Akkurat hva vi vil ?    Vi planlegger en felles tur, den går til Tivoli i København, som ligger 1t fra Musholm Bugt. Ellers vil vi tilbringe tid sammen på Musholm. Vi satser på strålende sol! Vi kan bade, spille ball, leke på lekeplassene, nyte solen og være kreative i hobbyrommet. Voksne vil få stor mulighet til å lære av hverandre, barna vil få tilbud på dagtid, slik at det blir mulighet til ”alenetid” for de voksne. Der er utrolig hvor mye nyttig informasjon vi tar med oss hjem etter et slik opphold. Man må betale for inngangsbilletter til attraksjoner man vil delta på selv.

Assistenter
Vi har med oss noen fellesassistenter som vil hjelpe til der det måtte trenges. Trenger du litt hjelp ved matlaging, dusj osv, så sier du ifra, så ordner vi det. Assistentene vil også hjelpe til på turen til Tivoli.
Er  det et slik hjelpebehov at dere føler behov for å ha med egen assistent, så betaler ikke denne egenandel.  

Hjelpemidler
Husene er fullt utstyrt med disse, om du har spesielle behov eller er usikker. Ta kontakt med Musholm Bugt.

Pris
Prisen for turen er: 2500,- pr voksen og 1500,- pr barn.
Dette inkluderer opphold 7 netter i vellutstyrt feriehus, med sengetøy. Prisen inkluderer også billigste reise Norge-Danmark (2,-/km i kjøregodtgjørelse pr bil).  Om du vil fly Norge-København, så dekkes lavprisbilletter, bestilt innen 14 dager etter at dere har fått plass. Dette kommer vi nærmere tilbake til når søknadsfrist er gått ut.
Kommunene har støtteordninger for de som ikke har økonomi til å reise. Ta kontakt med Helse/velferd og hør etter. Hvis dere ønsker kan vi sende følge skriv til søknad som beskriver familieleiren og betydningen av å delta for familier hvor en eller flere er muskelsyke.

Reiseforsikring
Alle er ansvarlige for egen reiseforsikring.

Påmelding
Send inn vedlagte skjema til FFM, Smedsvingen 4, 1395 Hvalstad. Det tas ikke imot påmelding pr e-post.
For å kunne søke om å få være med på turen, må minst èn i familien være medlem av FFM. Hvis dere så skal delta på turen, må alle deltakere være medlemmer av FFM.  (Dette gjelder ikke assistenter)

Søknadsfristen er 20.mars 2012.
Hvis det viser seg at det er flere som melder seg på, enn vi har plass til, vi vi etter søknadsfristen måtte plukke ut hvem som får delta. Vi vil da bl.a ta hensyn til om man har deltatt på FFMs leire tidligere eller ikke.

Vennlig hilsen Familieuka 2012

Hvis dere lurer på noe, så ikke nøl med å kontakte Laila Bakke-L på 41909938 eller send oss en mail på aktivuke2012@ffm.no

Last ned invitasjon

Last ned påmeldingsskjema