Julesamling 27. november 2011

Julesamlingene våre har blitt en årlig tradisjon for mange.

Første søndag i advent, hvert eneste år, samles vi på Lampeland Hotell i Numedal til god mat og hyggelig samvær. I år markerte vi også at det er 15 år siden vi startet opp som selvstendig forening. Vår leder sentralt, Arne Vogt, var tilstede sammen med oss, og det satte vi stor pris på.

Programmet for julesamlingen er tradisjonelt. Det blir ingen julesamling uten sang, konkurranser og utlodning. Og nissebesøk. Til barnas store fryd kom Nissen i år også! Det aller viktigste på et julebord er nok likevel maten. Og Lampeland Hotell skuffet ikke denne gangen heller!

Ei lita jente kom bort til meg da julebordet var slutt og takket høflig for seg. "Jeg har hatt det så moro her hos dere!" sa hun med et stort smil før hun forsvant ut døra. DET var en hyggelig tilbakemelding å få!