Famileuke 2012 med Foreningen for Muskelsyke

Neste års familieuke finner sted på Musholm bukt i Danmark i tidsrommet 7. – 14. juli 2012, sett av datoen allerede nå hvis du ønsker å være med.

Feriested i Danmark

Det er et idyllisk feriested som ligger i Korsør, en drøy time fra København. Stedet eies av Muskelsvindfonden, vår søsterorganisasjon. Det er meget godt tilrettelagt for ”alle”! I de fleste husene er det takheiser, store bad, stuer og kjøkken. Mer informasjon finner du på: http://www.musholm.dk/

Målgruppen for Familieuken 2012

er barne familier hvor en eller flere har muskelsykdom. Fokus i år som i 2010 vil være familieferie. Vi vil ha hobbyverksted, utflukter og mye moro for liten og stor. Sett av uken 7-14. juli hvis du vil være med.
Det vil komme invitasjon i posten til medlemmer i FFM med mer informasjon om ikke lenge.