Aktiv Uke i år er for ungdom fra 15-35 år

Sted: Hove på Tromøya cirka 11 km utenfor arendal.
Leiren blir i uke 32, fra 8 -12 august, påmeldingsfrist er 5. juli

Aktiv Uke 2011

Vil finne sted på Hove Leirsenter. Det ligger idyllisk til ved sjøen på Tromøya, 11 km utenfor Arendal sentrum. De har over 500 sengeplasser fordelt på 25 bygg. Leirsenteret er tilrettelagt rullestolbrukere.

I området er det en flott sommerfuglpark som også har slanger og øgler. Området har flotte badestrender, turstier, gressletter for lek og moro, fotballbane og sandvolleyballbaner med mer Det er også muligheter for å prøve kajakk og kano.

Pga store utskiftninger i Aktiv Uke-komiteen har vi dessverre kommet sent i gang med planleggingen. Vi vil dog virkelig forsøke å få til en leir siden mange har etterspurt det og gleder seg. Endelig dato for påmelding vil bli 1 juli.

Egenandel er satt til kr 1500,- per deltaker. 100,- ekstra hvis man ønsker å låne sengetøy der. Dyne og pute er der dog, så man kan ta med eget sengetøy.

Ta kontakt for mer info/påmelding:
Ingebjørg Larsen Vogt