FFMs landsmøte 2011

FFMs landsmøte og muskeldager 2011 ble avholdt på Rica Nidelven Hotell i Trondheim 6. – 8. mai og markerte 30 årsjubileet til foreningen. Ved festmiddagen ble det også delt ut pris og æresmedlemsskap til Tone I.Torp og Patricia Melsom, for deres mangeårige innsats for foreningen.

Landsmøte

FFMs landsmøte 2011 ble avholdt på Rica Nidelven Hotell i Trondheim 7. mai og markerte 30 årsjubileet til foreningen. Som tidligere år slo foreningen sammen årets landsmøte med kurs for medlemmer. Denne gangen ble det holdt Kvinnekurs og ADL-kurs, med bidrag fra både interne og eksterne foredragsholdere. Fokuset for begge kursene var praktiske tips og erfaringsutveksling, å møte andre i samme situasjon og likemannsarbeid. Det ble også gitt mulighet til å teste ut ulike hjelpemidler som utstillere hadde med seg.

Begge kursene var fullbooket, og flere deltakere ga uttrykk for å være fornøyde med det faglige og sosiale innholdet.

Protokoll fra FFM`s Landsmøte

Foredrag fra Landsmøte v/Irene Lund, Nevromuskulært kompetansesenter.

30 års jubileum

Selve landsmøtet ble avholdt på lørdagen, og etterpå var det klart for festmiddag, hvor vi skulle feire oss selv med god mat og underholdning. Etter tale fra styreleder Arne Vogt, ga han ordet til Asbjørn Gausdal som var kveldens toastmaster. Han ledet oss gjennom en hyggelig kveld med diktopplesning og små anekdoter, innimellom underholdning fra FFM Nordland ved Inger Helene Sydnes og FFMU ved deres sentralstyre.

Ved festmiddagen ble det også delt ut pris og æresmedlemsskap til Tone I. Torp og Patricia Melsom, for deres mangeårige innsats for foreningen, med påfølgende takketaler.

Etter middagen var det opptreden med The Good Times v/Tommy Anderssen, som spilte gitar og sang, mens folk hygget seg utover natten. Det var en del trøtte ansikter å skue ved frokostbordet dagen etter…

Vi vil avslutningsvis berømme hotellpersonalet for deres imøtekommenhet og serviceinnstilling. De sto på og gjorde alt for at alle skulle få et fint opphold.