Klagen førte ikke fram

Helse Nord opprettholdt vedtaket om at Kurbadet i Tromsø overtar behandlingen av trafikkskadde, ryggmargsbrokk og muskelsyke

Tidligere i høst ble det klart at Helse Nord ville kjøpe rehabiliteringstjenester fra kurbadet i Tromsø, i stedet for Valnesfjord Helsesportsenter.

Valnesfjord Helsesportssenter er uenig med Helse Nord RHF om tildelingen av rehabiliteringstjenester for perioden 2011-2013. De fremmet derfor en formell klage til Helse Nord, les klagen her: Valnesfjorden helsesportsenter

Selv om helseportsenteret klagde på beslutningen, ble de ikke hørt. Mandag kom nemlig beskjeden om at Helse Nord ikke tar klagen til følge på et eneste punkt.

– Vi var vel forberedt på dette, bomben var ikke så stor nå som den var da beskjeden fra Helse Nord kom i høst, sier Iselin Marstrander til an.no mandag ettermiddag.

Smerter organisasjonen

– Dette smerter helt klart hele organisasjonen. Vi har kuttet 20 årsverk fordi vi ser at vi mister inntekter på rundt 8 millioner kroner neste år. Selv disse kuttene er ikke nok, sier Marstrander.

Hun sier at ingen spares i kuttrunden som nå blir gjort på helsesportsenteret.

– Leger, psykiatere, sykepleiere, fysioterapeuter, driftspersonell, renhold, teknisk – alle avdelinger rammes av dette, sier Marstrander.

Les hele artikkelen: Avisa Nordland