Julesamling, 28. november 2010

Første søndag i advent møttes store og små på Lampeland hotell i Numedal til vår årlige julesamling.

Det var 10 kuldegrader denne adventssøndagen, snøfokk og glatte veier, men det var mange som kjørte ganske mange mil for å få med seg FFM`s tradisjonelle julebord. 70 personer møtte fram, og vi synes det var veldig hyggelig at så mange tok seg tid til denne samlinga før julestria starter for alvor.

Vi har hatt julesamling på Lampeland i mange år, og for mange av våre medlemmer har det nærmest blitt en tradisjon å dra til dette hotellet med FFM første søndag i advent. Maten er utsøkt og atmosfæren er lun og trivelig. Dagens program bestod av allsang, duettsang, selskapsleker, utlodning og nissebesøk.

Vi takker deltagerne for en trivelig førjulssøndag, ønsker alle en fin jul og på gjensyn på nyåret!