Høstsamling 2. – 3.oktober 2010

Styret takker for godt fremmøte, mange interessante innlegg og diskusjoner. Eget program for ungdommen på lørdag. se bilder

Fremmøte lørdag kl 10.00 Radisson BLU Hotel Norge med presentasjon samt litt lett å spise. Barn og ungdom hadde det travelt med å rekke programmet Anne Gro Asbjørnsen hadde satt sammen. Turen gikk med Bybanen til NRK Hordaland på Mindemyren. Her ble det full opplæring og gjennomføring av TV-sending. Derfra gikk turen mot byen til tidligere Forum Kino og forestillingen High School Musical. Midt i blinken. Etter dette var alle sultne som ulver, hva er vel da bedre enn Peppes Pizza!! Vi voksne ble sittende igjen på hotellet med mange interessante foredrag, innlegg og diskusjoner med bl.a. dr Laurence Bindorff, Muskelklinikken HUS – alltid like aktuelt og spennende. Lørdag ble avsluttet med en bedre middag. Søndag litt roligere dag som presentasjon av Vitaltour og turer til sydens varme. Samlingen avsluttet med lunsj og farvel – tiden flyr i godt selskap. se programmet med tema:

Program høstsamling 2 og 3 okt 2010.pdf 254,41 kB

Facebook
Twitter
LinkedIn