MITTLIV konferansen

Invitasjon til Mitt Liv konferansen den 27. september på Oslo Plaza som markerer åpningen på den nasjonale Mitt Liv kampanjen for rettighetsfesting av BPA.

Bak kampanjen står Norges Handikapforbund, Norsk Forbund for Utviklingshemmede og ULOBA, som har gått sammen for å fremme kravet
om individuell rettighetsfesting av Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA).

last ned invitasjon og program

Konkurranse

Har du opplevd noe spesielt sammen med en av assistentene dine?

Mitt Liv-kampanjen leter nå etter Mitt Livs beste BPA-historie! Send inn din historie og fortell oss hvordan livet med BPA kan være på sitt beste! Mitt Liv-kampanjen plukker 3-5 historier som vil bli presentert på kampanjeseiden facebook.com/mittliv2010. Der blir det avstemming for å kåre
en vinner. Vinneren får en flott premie og et diplom!

last ned mer informasjon om konkuransen