Hotelltur til Tanum Strand i Sverige 4.- 6. juni 2010

Som alle turer i regi av FFM Buskerud ble også dette en vellykket tur.

De som hadde meldt seg på, 5 barn og 12 voksne, fikk en aldeles herlig weekend i strålende sol. Vi møttes fredag ettermiddag hvor nye og “gamle” medlemmer fikk hilse på hverandre. Noen hadde kommet sjøveien via Sandefjord/Strømstad, andre kom landeveien. Vi hadde en hyggelig middag sammen med god mat og hyggelig stemning.

Lørdag var avsatt til egen disposisjon.Noen valgte å bli på hotellet for bading, minigolf, biljard og avslapping, noen dro til den koselige byen Grebbestad for shopping og lunsj og noen dro på tur for å utforske omegn med helleristninger og museum.

Lørdag kveld møttes vi igjen til middag. Maten var meget god og stemningen upåklagelig. Etter middag var det dans for de som ønsket det.

Etter en sen frokost søndag var det tid for å dra tilbake til “gamlelandet”.

Tanum Strand var et meget koselig hotell ved sjøen med tilhørende hytter og mange asfalterte spaserveier. Maten var VELDIG god, men selve badeanlegget var nok bedre i Sarpsborg. Dansen foregikk i spisesalen, så vi kunne sitte ved bordet hele kvelden. Alle deltagerne var meget fornøyd, og takket for oppholdet. Synnøve hadde gjort meget bra forarbeid så alt “gikk på skinner”.

Hilsen Vigdis