Redaktøren i Muskelnytt, Marianne Wieser har sluttet

Hun hadde et stort engasjement og en egen evne til å finne og presentere mangfoldet.

Den gode gamle redaktøren i Muskelnytt har sluttet. Det er rart, for Marianne Wieser skled rett inn i FFM-miljøet. Det er som om hun alltid har vært her og alltid ville være her. Barn, unge, voksne og eldre, alle ulike diagnoser, funksjonsnivå og livssituasjoner – Marianne var interessert i hver enkelt. Hun hadde et stort engasjement og en egen evne til å finne og presentere mangfoldet. Marianne har reist omkring i hele landet for å rapportere fra fylkesforeninger, kurs og samlinger. Kanskje er det hun som for tiden kjenner flest medlemmer i FFM.
Dette siste året var vi kollegaer, Marianne som redaktør og jeg som sekretær for Forskningsfondet, men vi har kjent hverandre i hele hennes redaktørperiode. Vi har sørget når noen har hatt det vondt og gledet oss over gode opplevelser.
De beste lykkeønskninger til deg, Marianne!
Tone I. Torp
Kollega

Facebook
Twitter
LinkedIn