Nå er det mindre enn to uker igjen til Stolthetsparaden 2010 går av stabelen på Youngstorget i Oslo (31.5.10).

Stolthetsparaden går fra Youngstorget til Universitetsplassen, og arrangeres i 2010 for tredje år på rad. Paraden i 2009 var den største mønstringen av funksjonshemmede noen sinne i Norge. Møt opp 12. juni 2010, og vær stolt, sterk og synlig, du også!

De arrangerer plakatverksted for alle som vil være med på Youngstorget en time før paraden begynner, og holder alt du trenger av materiell – det eneste du trenger å ta med er egne meninger…

Praktisk informasjon:

Stolthetsparaden 2010 går av stabelen lørdag 12. juni 2010 kl 12.00.
Oppmøte på Youngstorget. Paroleverksted fra kl 11.
Stolthetsparaden i 2009 var den største mønstringen av funksjonshemmede noen sinne i Norge.

Funksjonsnedsettelser gjør oss ikke svake, det gjør oss ikke underlegne, og det fratar oss ikke evnene til å styre våre egne liv. Men hindringene vi ofte møter stenger oss ute fra mange arenaer, og gjør oss dermed også ofte usynlige. Stolthetsparaden skal vise andre at vi både er sterke, stolte og godt synlige. Vi understreker at Stolthetsparaden ikke er et demonstrasjonstog, men en parade, med positiv stemning, meningsytringer, smil og humør. Det er en feiring av oss selv og et bevis på at vi kan regnes med!

www.stolthetsparaden.no