Sommerens begivenhet – FFM Familieuke!!

FFM arrangerer også i år familieleir for familier der enten barn eller foreldre er muskelsyke. Vil dere bli kjent med andre i litt samme livssituasjon som dere selv? Vil dere prøve hvordan det er å reise til nye steder? Vil dere ha en opplevelse dere neppe vil glemme? Svarer dere JA på disse spørsmålene, er det kun en ting å gjøre. Meld dere på!!

Tid: 17.-24. juli 2010
Sted: Sæby Søbad i Danmark

Sæby er en liten kystby ca 15 km sør for Fredrikshavn på Nordjylland. Sæby Søbad, der vi har leid hytter, er et av Dansk Folkeferies mange hyttesentre i Danmark. Sæby Søbad ligger helt nede ved en lang nydelig strand.
Stedet har også store, fine uteområder med bl.a lekeplasser, store grønne gressplener og utendørs svømmebasseng.
(Dette kan du lese mer om på : www.danskfolkeferie.dk)
Vi bor i 6-mannshytter. Det er hytter som ble pusset opp i 2008. De har 2 soverom, ett med 2 senger og ett med 4. Det er stue med peis og utgang til egen platting og et fullt innredet kjøkken med kjøl-og frys, stor komfyr, oppvaskmaskin osv. Familiene ordner selv med egne måltider bortsett fra et par fellesmiddager ? I resepsjonsområdet er det myntvask til vask av tøy.

Hva vil vi så gjøre i Danmark?

Akkurat hva vi vil ? Vi planlegger en del felles turer, som til for eksempel Tivoli i Ålborg, Dyreparken i Ålborg og tur til Skagen. Det er hyggelig om alle ønsker å være med på turene, men det kan også være at noen trenger en rolig dag på hytta. Det er helt opp til dere å vurdere hva dere deltar på! Inngangsbilletter til aktivitetene og kjøring rundt i Danmark dekker hver familie for seg.
Når vi ikke er på turer, vil vi tilbringe tid sammen på hytteområdet. Vi satser på strålende sol! Vi kan bade, spille ball, leke på lekeplassene, nyte solen og sist men ikke minst vil vi voksne har stor mulighet til å lære av hverandre. Der er utrolig hvor mye nyttig informasjon vi tar med oss hjem etter et slik opphold. Vi legger også opp til noen fellessamlinger , bare for foreldrene. Barna vil da bli passet på og underholdt av de seks fellesassistentene vi har med oss.

Assistenter

Vi har med oss 6 fellesassistenter som vil hjelpe til der det måtte trenges. Trenger du litt hjelp ved dusj, en tur i bassenget osv, så sier du ifra, så ordner vi det. Assistentene vil også hjelpe til på turen til Tivoli osv.
Er det et slik hjelpebehov, at dere føler behov for å ha med egen assistent, så betaler ikke denne egenandel.
Hjelpemidler
Alle må ta med de hjelpemidler de mener å måtte trenge på turen.

Pris

Prisen for turen er: 600,- per voksen og 300,- per barn.
Dette inkluderer opphold, ferje tur retur Danmark og 2,-/km i kjøregodtgjørelse tur- retur hjem og Sæby Søbad. (Vi forutsetter da rimligst mulige transport. Dette kommer vi nærmere tilbake til når søknadsfrist er gått ut.)
Familiene vil selv kjøpe inn mat til måltidene og betale for inngangsbilletter til attraksjoner man vil delta på.

Reiseforsikring

Alle er ansvarlige for egen reiseforsikring.
Påmelding
For å kunne søke om å få være med på turen, må minst èn i familien være medlem av FFM. Hvis dere så skal delta på turen, må alle deltakere være medlemmer av FFM. (gjelder ikke assistenter)

Søknadsfristen er 15.april 2010.

Invitasjon Familieuke 2010

Påmeldingsskjema

Hvis det viser seg at det er flere som melder seg på, enn vi har plass til, vi vi etter søknadsfristen måtte plukke ut hvem som får delta. Vi vil da bl.a ta hensyn til om man har deltatt på FFMs leire tidligere eller ikke.
Vennlig hilsen Karianne Dewson, Mona Larsen, Guro Skjetne, Laila Moholt og Laila Bakke-Larsen
Hvis dere lurer på noe, så ikke nøl med å kontakte Laila B-L på 41909938 eller send oss en mail på
familieuke@ffm.no