Vannaktiviteter, avslapping og sosialt samvær i Sarpsborg

Helgen 4.-6. september 2009 dro FFM Buskerud på hotelltur til Sarpsborg.

Vi bodde på Quality Hotel & Resort, et nyombygget hotell med nytt badeland og et flott aktivitets-senter som bl.a. bød på klatrevegg for barn og voksne, minigolfbane, treningssenter og spa-avdeling. Dette var midt i blinken for våre barnefamilier, som storkoset seg med ulike aktiviteter hele helgen. "Vi har aldri hatt så rene unger", uttalte en svært fornøyd mamma.

Vi voksne knyttet nye bekjentskaper, noen ble bedre kjent med hverandre enn tidligere, og vi var en fin og sammensveiset gjeng på tur, selv om ikke alle gjorde ting sammen hele tiden. Vi hadde felles lunsj og middag, og måltidene var svært hyggelige samlingsstunder for små og store.

Fellesarealene på hotellet var bra tilrettelagt for rullestolbrukere, men vi ble nok litt skuffet over handicap-rommene. De var små og trange, og det var umulig å manøvrere seg inntil sengen med elektrisk rullestol uten å ommøblere. Da vi spurte i resepsjonen om det fantes større hc-rom, fikk vi først vite at alle handicaprommene var like, men betjeningen tryllet likevel fram et betraktelig større rom da vi sa at rommet ikke fungerte. Dermed fikk vår kasserer lagt seg om kveldene, uten at mannen hennes måtte drive med ominnredning først!

Det var 23 fornøyde turdeltagere som satte kursen hjemover igjen i strålende høstsol på søndag ettermiddag, og alle var enige om at vi gjerne tar en reprise på en slik helg.