Fagkonferanse om nevromuskulære sykdommer, 24. -25. juni 2009 i Tromsø

Konferansen holdes på Nevromuskulært kompetansesenter i Tromsø og går over to dager hvor dag 1 er plenumsdag og dag 2 er delt i tre parallellsesjoner; brukeropplæring i samarbeid med LMS, rehabiliteringsworkshop og diagnostisk workshop. Spennende foredragsholdere fra inn- og utland. Arrangementet avholdes på Radisson SAS hotellet midt i sentrum av byen.
Tidspunkt fra: 24.06.2009 til: 25.06.2009

Planleggingen av året fagkonferanse er i full gang. Denne gangen satser vi på at mange vil komme til Tromsø midtsommers og oppleve lyse sommernetter og midnattsol. Kombinert med fagkonferansen arrangeres også brukeropplæring.

Påmeldingsfrist 1. mai 2009.

Mer informasjon, program, påmeldingsskjema finner du her på NMK sine nettsider
Du kan også ta kontakt med NMKs sekretariat, tlf 77 62 72 17, for mer informasjon.

Facebook
Twitter
LinkedIn