GRASROTANDELEN

Grasrotandel er en ny ordning fra 2009 der lokale lag og organisasjoner får tilgang til tilskudd fra Norsk Tipping sine spill
Fra 1. mars 2009 kan man som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen

Er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å knytte deg til er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.

Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til. En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Purr gjerne på laget ditt dersom de har somlet med å registrere seg!

Alle som er berettiget grasrotandel, kan registrere seg gratis i Frivillighetsregisteret. Dette kan gjøres ved å gå inn på altinn: www.altinn.no.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009. Les mer om grasrotandelen her

Finn ut om laget er registrert
På hjemmesidene til Brønnysundregistrene kan du finne ut om laget eller foreningen din er registrert i Frivillighetsregisteret. Gå hit for å søke om laget ditt: http://w2.brreg.no/frivillighetsregisteret/

De som ønsker å støtte FFM Agder kan registrere org.nr. 993 616 613 i spillekortet sitt.

De som ønsker å støtte FFM Telemark kan registrere org.nr. 983 825 567 i spillekortet sitt