Støtt FFM i Nordfjord / Møre og Romsdal – Grasrotandelen

Til våre medlemmer og andre som spiller Lotto, Tipping eller andre spill hos Norsk Tipping:

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge et lag eller ei forening som skal motta fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å knytte deg til er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker. Det er FFM i Nordfjord / Møre og Romsdal.

Du kan velge å gi din grasrotandel til FFM i Nordfjord / Møre og Romsdal. Oppgi vårt organisasjonsnummer neste gang du spiller uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no eller på mobilen. Vårt organisasjonsnummer er: 883827562.

Ordningen gjelder ikke spillene Extra og Flax.

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.

Du kan selv følge med på hvor mye FFM i Nordfjord / Møre og Romsdal har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no.

Med hilsen FFM i Nordfjord / Møre og Romsdal