Hei! Jeg heter Øistein Slinning!

Jeg bor på Moa i Ålesund, og er singel. Diagnosen min er Spinal muskelatrofi (SMA). Jeg lever et aktivt liv.

Dette er mye takket være at jeg har ei ordning med brukerstyrt personlig assistanse. Med denne ordningen kan jeg styre selv når jeg vil ha hjelp, av hvem jeg vil ha hjelp og hva jeg vil ha hjelp til. Jeg sitter i elektrisk rullestol og har en Mercedes Vito som jeg kjører ved hjelp av joystick.

Jeg jobber i 2/3 stilling i Ålesund kommune med overordnede økonomi- og budsjettrelaterte oppgaver. Det trives jeg veldig bra med! Utenom jobben er jeg mye opptatt med diverse verv i styrer og råd, både i FFM Nordfjord/Møre og Romsdal, FFO Ålesund, Det kommunale rådet for funksjonshemmede og i borettslaget hvor jeg bor.

Jeg passer også på å få trent hos fysioterapeut en time i uka.

Ellers er jeg en ivrig kryssordløser, og liker også å slappe av med å surfe på Internett, gå på kino og kafé, og slappe av foran TV-en. Jeg holder også med Aafk, Ålesunds fotballag som endelig er tilbake i tippeligaen!

Ta gjerne kontakt! Jeg kan kontaktes på oistsli@adsl.no

Hilsen Øistein