FFM BUSKERUD PÅ TENERIFE NOVEMBER 2008

Da nettene ble lange her hjemme satte FFM Buskerud kursen for Tenerife og en ukes slaraffenliv i behagelig sommertemperatur.

23 PLUSSGRADER

Etter en strevsom flytur nedover med turbulens og litt forsinkelser, var det en glad gjeng som endelig landet på Reina Sofia flyplass. 23 plussgrader var en herlig kontrast til minusgradene vi forlot på Gardermoen.

LIVET ER IKKE DET VERSTE VI HAR…

Alle brukte dagene slik det måtte passe hver enkelt. Vi bodde også i år på forskjellige hoteller, valgt ut i fra den enkeltes ønske og behov. Vi møttes til tre fantastisk hyggelige fellesmiddager, og var skjønt enige om at ”livet ikke er det verste vi har.”
Det ble bassengliv, bading i Atlanter`n, solbad, rusleturer i Los Christianos og shopping. Noen av oss dro til og med på hvalsafari. Bare båtturen i seg selv var en opplevelse, og jammen fikk vi ikke sett hval på nært hold også!
Uka gikk kjempefort, og noen har allerede begynt nedtelling til neste års sydentur med FFM!!:o) Hvis årsmøtet godkjenner det, er det slett ikke umulig at det blir en ny tur i 2009.

Gro Wold Kristiansen FFM Buskerud

leder