BUSSTUR 8. SEPTEMBER 2007

VELLYKKET BUSSTUR. FORNØYDE DELTAGERE.

FFM Buskeruds årlige busstur er vel gjennomført. 21 personer fra Buskerud reiste på tur til Horten og Åsgårdsstrand den 8. september .

Vi besøkte først Det Lokalhistoriske Senteret på Karljohansvern i Horten. Det var en spennende opplevelse for små og store. Skolestue, landhandleri, skomakerverksted, tannlegekontor og mye mere.

Etter en hyggelig lunsj på Kafè Breda hadde turdeltagerene et par -tre timer til fri disposisjon. De fleste besøkte Marinemuseet og Preuss Fotomuseum på Karljohansvern.

Tilbakemeldingene var at hit ville folk reise tilbake. Det var så mye interessant å se at en kunne trengt mange flere timer. På alle museumene er det nylig laget nye handikaptoaletter og våre medlemmer sier at de er blant de mest bekvemme de har vært borte i. Romslig heis var det også. På lokalhistorisk Senter og Kafè Breda var det noen dørterskler, men med enkle rampeløsninger var ikke tilgjengligheten noe problem.

Utpå ettermiddagen satte vi kursen for Åsgårdsstrand for å spise middag på Åsgårdsstrand Hotell. Restauranten hadde panoramautsikt over Oslofjorden. Vi ble godt tatt imot, maten var nydelig og servicen utmerket. Det var romslig plass til rullestoler i restauranten.

Vi kan trygt anbefale reisemålene til andre, både når det gjelder opplevelser og tilgjenglighet.

Vi hadde en flott dag og takker for turen! ?

Arne Ekeberg

 

Eli Dalen