10 ÅRS JUBILEUM OG JULEBORD FFM BUSKERUD, DESEMBER 2006

Julesnøen glimret med sitt fravær da ca. 60 FFM`ere satte kursen for Lampeland Hotell i Numedal den 3. desember 2006.
Men så fort vi hadde satt beina innenfor dørene på hotellet strømmet lun julestemning mot oss fra vakkert pyntede lokaler.
FFM Buskerud feiret sitt 10-års jubileum som selvstendig forening denne første søndagen i advent, og hadde invitert medlemmer med familier til kombinert julebord og jubileumsfeiring.

 

 

Det ble servert koldtbord med varme og kalde fristelser og Lampeland Hotell, som er kjent for sin gode mat, skuffet ikke denne gangen heller. En diger marsipankake med stjerneskudd som gnistret og brant bidro også til følelsen av fest.

Det ble holdt taler som seg hør og bør under en jubileumsfeiring. Det var diktlesning, vi stemte med i allsangen (FFM Buskeruds blanda kor J) og et 6 manns orkester spilte mye glad musikk for oss. Noen få dristet seg til og med til å ta noen dansetrinn. De som ikke hadde danseskoene på fikk allikevel rørt litt på beina under dagens ”skattejakt”, og det vanket selvsagt premier til dem som fant alle ”skattene” rundt om i festlokalet.
Til de minstes store fryd kom Julenissen på et lite besøk og delte ut godteposer til barna.

Tre representanter fra det første styret i 1996 var til stede, deriblant foreningens første leder: Kåre Mjåtvedt.
Mange flotte enkeltmennesker har gitt av sin tid, sine kunnskaper og sine krefter og bygget opp og drevet FFM Buskerud gjennom disse 10 årene. Som en liten symbolsk takk ble det overrakt en rød rose til dem som satt i det første styret vårt, og til de styremedlemmene som har vært med lengst.
En representant fra FFO Buskerud var til stede og vi fikk overrakt en vakker blomstergruppe i anledning dagen.
Det var dessverre ingen som hadde mulighet til å komme fra FFM Sentralt.

Undertegnede avsluttet dagen med følgende linjer av Kolbein Falkeid:
”Privat huskeregel: Du skal ikke klistre fine øyeblikk opp på veggene i tankene og forgylle dem med lengselen din. Du skal kjøre spettet hardt innunder arrete hverdager og vippe dem opp. En etter en. Det er derfor livet har deg på mannskapslista.”

Takk til alle som deltok for et hyggelig jubileumsamvær!
Gro Wold Kristiansen.