BUSSTUR 8. SEPTEMBER 2007

Vellykket busstur. Fornøyde turdeltagere.

FFM Buskeruds årlige busstur er vel gjennomført.

21 personer fra Buskerud satte kursen for Horten og Åsgårdsstrand den 8. september.

Vi besøkte først Lokalhistorisk Senter på Karl Johans Vern i Horten og det var en spennende opplevelse for både små og store. Skolestue, landhandleri, skomakerverksted, tannlegekontor og mye mer.

Etter en hyggelig lunsj på kafè Breda, kunne turdeltagerene disponere tiden fritt et par-tre timer. De fleste valgte å besøke Marinemuseet og Preuss Fotomuseum på Karl Johans Vern. Tilbakemeldingene fra turdeltagerene var at hit skulle de reise tilbake, det var så mye interessant å se at en kunne trengt mange flere timer.

På alle museumene er det nylig laget nye handikaptoaletter, og våre medlemmer sier at de er noe av det mest bekvemme de har vært borte i. Romslig heis var det også. På Lokalhistorisk Senter og Kafè Breda var det noen dørterskler, men med enkle rampeløsninger var ikke tilgjengligheten noe problem.

Utpå ettermiddagen reiste vi til Åsgårdsstrand og spiste middag på Åsgårdsstrand Hotell. Fra restauranten var det panoramautsikt over Oslofjorden. Vi ble godt mottatt, maten var nydelig og servicen utmerket. Det var god og romslig plass til rullestoler i restauranten.

Vi kan så absolutt anbefale reisemålene til andre både når det gjelder opplevelser og tilgjengelighet.

Vi hadde en flott dag og takker for turen!