Sjøsportsenteret for funksjonshemmede

Lengter du etter å komme deg ut på sjøen og få frisk bris i håret eller prøve fiskelykken? Det er faktisk fullt mulig – også for oss som har rullestol eller av andre grunner har praktiske problemer med å komme ombord i en vanlig båt.

Foreningen for muskelsyke Hordaland/Sogn har ved flere anledninger benyttet seg av Sjøsportsenteret for funksjonshemmede ved Nordåsvannet. Vi har fått inntrykk av at mange av våre medlemmer setter stor pris på å få tatt seg en båttur uten å være bekymret for hvordan de skal komme seg ombord.

Sjøsportsenteret ligger ved Bergens Roklub – Nordåsdalen. Her finner du en godt tilrettelagt båtplass, med flytebrygge og ombordstigningsrampe, slipper en å bekymre seg for bratt stigning eller farlige kanter!

Sjøsportsenteret har en flott båt med plass til flere rullestoler, ved navnet "Løvegutten". Har også en Pioneer Robåt, og 2 kajakker samt stort klubbnaust som kan leies til en bursdag, eller annet sammenkomst.

Pris pr. år for medlemskap:
 Enkeltmedlem kr 200,-
 Familiemedlemskap kr 300,-
 Organisasjoner/Lag/Institusjon kr 500,-

Som medlem kan du leige "Løvegutten" inkl. båtfører for kr 650,- pr time. Naustleige kr 500,- for medlem og kr 1.000,- for ikke medlem.

Er du interessert i informasjon eller ønsker å melde deg inn, ring 911 29 759 eller send mail til: sjosportsenteret@gmail.com

En kommentar om “Sjøsportsenteret for funksjonshemmede”

Det er stengt for kommentarer.