Ernæring var tema på medlemsmøte

 

Lørdag 11. november hadde vi medlemsmøte på Berg Gård, Bergsalleen 21.
Det var 15 medlemmer som deltok for å høre på et interessant foredrag om ernæring. Dessverre var det flere som hadde meldt seg på, men som ikke møtte opp.

klikk på overskriften for mer informasjon

Dessverre var det flere som hadde meldt seg på, men som ikke møtte opp.

Åse Andreasen Bradly som er klinisk ernæringsfysiolog og arbeider ved Rikshospitalet, fortalte om viktigheten med et godt og riktig sammensatt kosthold. Hun har også skrevet en artikkel som kommer i Muskelnytt neste gang. Det oppfordres til å lese det!

Det var meget interessant og nyttig å høre henne fortelle om hvilke ernæringsproblemer vi muskelsyke har, og hvor viktig det er å få nok proteiner, mineraler, vann og karbohydrater for at kroppen skal fungere best mulig. Hun kom med mange gode råd og tips om matlaging og spisevaner.

Mange av medlemmene stilte spørsmål om kosttilskudd og matvaner, og hvilke utfordringer vi har med å bli bevisste på hva vi spiser og at vi får nok væske i oss.

I pausen fikk vi servert lapskaus og eplekake som studielederen vår er ekspert på å lage. Hun liker å bake kake og har gjerne med kake på styremøtene våre, så har du lyst å smake på dem og høre hva vi snakker om på styremøtene våre, er du velkommen.

Ta bare kontakt med meg, så jeg vet at du kommer !

Hilsen Lisbeth

lisbeth.fjare@smartcall.no