25. årsjubileum i Vestfold 29.09. – 01.10. 2006

 

Vi feiret FFMs 25-års jubileum pånydelige Eidene på Tjøme. I løpet av helgen var vi ca. 30 personer som delte spilleglede av ulike varianter. Vi var så heldige å ha Kjell Wahl som vår gjest, han representerte hovedforeningen. Kjell har vært med å bygge opp FFM.

Etter å ha fordelt oss på de best egnet rom, møttes vi til middag og sosialt samvær på fredagskvelden. Lørdagen hadde vi to personer fra Uloba som fortalte om dette selskapet og ulike erfaringer og muligheter en kan bruke borgerstyrt personligassistanse til. Uloba viste en DVD film om assistentordninger fra ulike personer med helt forskjellige behov. Denne ordningen er et alternativ til den kommunale tilbudet.

Det ble muligheter til å spille boccia, vi har et medlem Arild Kihle som er en dreven boccia mester med et dryss av medaljer og pokaler, som har vunnet det meste i sin klasse. Det var mange av oss som hadde nytte av å ta imot gode råd og tips av bocciamesteren.

Vi fikk besøk av Kristoffer Lothe som hadde med sin egen lille gitar som han plugget inn på TV-en, og demonsterte i praksis at en kan være en ”gitarist” på høyt plan med liten bruk av muskler. Alle som hadde lyst og som klarte å komme over ”sceneskrekken” fikk prøve både en og to låter, en fikk både poeng, ros og ris underveis i spillingen. Denne aktiviteten fikk en god del oppmerksomhet også fra de andre gjestene på Eidene.

Feiringen av 25. årsjubileum ble markert på lørdagskvelden, det ble en gledelig overraskelse at vi fikk besøk av Eva og Karl Jacobsen til middagen (de meldte avbud tidligere p.g.a. sykdom). Med Tore Hagen som toastmaster og med tale fra Kjell Wahl til en nydelig tre rettermiddag ble det en vellykket markering.

Etter middagen spilte husmannsorkester med Torhild Lothe sammen med to kamerater. Noen spilte poker og andre spill til ut i de små timer. Vi tok også utlodding av gavene vi hadde med oss, for å få noen ekstra penger inn.

Søndagen ble benyttet til fri atspredelse: – for å ta innersvingen på pokerlaget eller bare for å more seg. Andre hadde behov for en liten luftetur ned til sjøen, i det fine høstværet. Etter lunsj takket vi for oss.

Her følger et knippe bilder tatt av Britt Eva:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn