Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Uten assistent Julia kunne ikke Tone jobbet

Uten assistent Julia kunne ikke Tone jobbet

Nå øker arbeids- og sosialminister Robert Eriksson bevilgningene til tiltak for funksjonshemmede.

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson bød på eksklusive budsjettlekkasjer da han møtte Tone Ingeborg Torp og hennes assistent Julia Zack på Oslo S  mandag ettermiddag (6.10.14).

Tone Ingeborg Torp (51) kom direkte fra et møte på Gardermoen med Flytoget da arbeidsminister Robert Eriksson tok imot henne på Oslo S med nyheten om at tiltak for funksjonshemmede styrkes med økte bevilgninger årets statsbudsjett.

Meningsfullt

Godt nytt for alle funksjonshemmede som ønsker seg ut i arbeidslivet, sier Tone I. Torp på Dagbladet.no. Tone jobber som foredragsholder.

 

Tette hull

Økningen i årets budsjett innebærer finansiering av assistenter til 150 funksjonshemmede.
Det betyr at alle som har søkt om assistent, og som oppfyller vilkårene, vil få søknaden innvilget i 2015. Med det styrker regjeringen innsatsen for å inkludere personer med nedsatt funksjonsevne i arbeidslivet, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson på Dagbladet.no

For regjeringen er en av de viktigste oppgavene å tette hull i det sosiale sikkerhetsnettet. Det handler om å bygge et velferdssamfunn som er bærekraftig for framtida og som ivaretar dem som trenger det mest, sier Frp-statsråden.

Les hele artikkelen:  Dagbladet.no

Tone mener det er veldig viktig at ordningen med funksjonsassistanse økes

-Det gir muskelsyke og mange andre mulighet til å være yrkesaktive. For meg er det helt avgjørende med assistanse for at jeg kan gjøre jobben min. Det er bra at regjeringen planlegger å øke denne posten også i framtiden.", sier hun.

Mer informasjon om ordningen

Funksjonsassistanse i arbeidslivet (lenke til NAV)

FFM har god erfaring med denne ordningen, ta kontakt med oss hvis du vil vite mer!

ffm@ffm.no

Del
Click to listen highlighted text!